fbpx

CoolFit със спортен кемп за служителите на DXC

През изминалия уикенд, CoolFit организира спортен лагер за служителите на DXC, с множество интересни активности, а локацията беше Grand Hotel Bansko.

В петък, 18-ти ноември, служителите на DXC бяха приветствани в Grand Hotel Bansko, където техният спортен лагер започна.

Поредицата от активности стартира още в петък следобед, с интересна йога тренировка, под ръководството на Христина Стоименова  – треньор по функционален фитнес в Pulse Fitness, аеробика, каланетика и стретчинг в НСА, както и йога учител в House of Om, Бали.

На следващия ден, служителите на DXC, започнаха съботата си с високоинтензивна тренировка, под ръководството на Ричард Величков – треньор по Spinning, TapOut, Total Body Transformation, PBox и CrossFit в Pulse Fitness.

За завършек на този изключително активен уикенд, беше проведена и неделна йога тренировка, отново под ръководството на Христина Стоименова.

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и ще продължаваме да организираме събития от подобен тип за нашите партньори.

Всеки, който желае да поддържа своята активност и през делничните дни, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още