fbpx

Подари преживяване вместо вещ. Промокод + подарък от Gift Tube!

В месеца на любовта и виното партньорите ни от платформата за преживявания Gift Tube отново раздават щедри подаръци на всички свои клиенти! Подаряваш и получаваш подарък от Gift Tube!

През м. февруари безплатният подарък от www.gift-tube.com е базов любовен хороскоп. Без значение от вида и стойността на продукта или ваучера за преживяване, всеки клиент през месеца получава подарък.

Възползвайте се от над 500-те предложения за забавления и ползвайте специалния код за 5 % отстъпка PulseFit, предоставен за клиентите на Pulse. Промокодът е валиден до края на м. февруари.

В Gift Tube можете да намерите стотици ваучери за преживявания за: адреналин, масажи и спа процедури, спорт и здраве, арт и хоби занимания, билети, хотели, дегустации и много нестандартни предложения за подарък. Всички ваучери са валидни 1 година, получавате по имейл или в безплатна супер оригинална опаковка тубус.

Какво представлява безплатният подарък – базов любовен хороскоп?

Ще получите базовия хороскоп в писмен вид след предоставяне на своите данни и разговор с астролога. Контактите на астролога са в безплатния сертификат, който се изпраща на имейла с всяка поръчка от сайта.

Чрез любовния хороскоп астрологията ни предлага ключ, с който да разкрием тайната на любовната мистерия. Ще получите отговор на важни лични въпроси, свързани с любовта. Обвързани или не, ще имате възможността да разберете:

• Кога ще почука любовта на вратата Ви?
• Какво предстои в тези отношения и на любовния фронт?
• Кого да изберете?
• Това ли е Вашият бъдещ партньор?
• За какво да внимавате в личният си живот.
• Отговори на въпроси от всякакъв любовен характер.

Следете месечните кампании на Gift Tube на www.gift-tube.com