fbpx

Бизнес срещите на CoolFit – отблизо

бизнез срещи

CoolFit е корпоративно приложение, което е предназначено към всички служители на определена фирма, желаеща съвместна работа. Възможностите, предоставяни от тях, са различни, многобройни и продължават да се разрастват.

Всеки мениджър или HR, може да се присъедини към бизнес срещите, които се провеждат, за да може да се запознае повече с дейността на фирмата:

  • какви услуги предоставя,
  • функционалностите на приложението,
  • многобройните локации на обектите, от които могат да се възползват служителите им.

Всеки четвъртък, екипа на CoolFit организира бизнес срещи. Присъстващите на тези събития са компании с интерес или вече работещи с CoolFit. Там, отблизо, заинтересованите лица, могат да се запознаят със спецификите на мобилната апликация, нейните ползи и иновативната същност.

Всички компании, които имат интерес да работят съвместно с CoolFit, могат да разберат повече как всъщност работи приложението, кои са всички локации на обектите, от които могат да се възползват, както и защо CoolFit се оказва важен за служителите и е предпочитаната услуга.

Вече са проведени срещи с над 200 мениджъри и HR-и на едни от най-големите фирми в България – А1, BILLA , ОББ, Хелеклауд, Wingam, ГОПЕТ ТРАНС, Феста Холдинг, KFC, C Team, Rebenefit, EGT, както и много други.

Ако и вие желаете да научите повече и да се запознаете с иновативното приложение CoolFit, заповядайте на бизнес срещите – екипът на Coolfit ще отговори на всеки едни въпрос касаещ дигитална карта, също така всички присъстващ могат да изкажат своите препоръки и впечатления.

Поискайте оферта за вашата на: coolfit.bg/Store

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още