fbpx

Седмица на здравето с CoolFit и A1

Бенефит услугата Coolfit се включи в кампания под надслов „Седмица на здравето“ за служителите на А1.

Стотици служители на компанията се възползваха от иновативен метод „Измерване с апарат Tanita“, като за всеки бе изготвен подробен анализ с препоръки от нутрициониста и професионален фитнес инструктор от „Европейската фитнес академия“ Димитър Гълъбов.

Екипът ни, като посланик за полагане на повече грижа за здравето и стремеж към по-балансиран начин на живот, предостави безплатен едноседмичен достъп на служителите на А1 до всичките над 200 обекта, които са включени в партньорската мрежа на бенефит услугата CoolFit.

Редица от включилите се в инициативата „Седмица на здравето“, споделиха че благодарение на CoolFit успяват да подобрят начина си на живот с повече спорт в ежедневната програма и категорично заявяват, че се чувстват по-енергични и мотивирани.

За нас бе удоволствие да разберем, че ползвателите на бенефит услугата, отделят и време за релакс в най-луксозните СПА центрове в столицата.

Благодарим за поканата от страна на мобилния оператор, а ние се отправяме към следващите спортни приключения със служителите на компаниите, които ни се довериха.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още